Itegritetspolicy


Vi respekterar din rätt till integritet och kommer endast att behandla dina personuppgifter i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar och integritetslagar.

BEHANDLADE DATA

Vi samlar in och använder följande personuppgifter för att leverera och underhålla en effektiv och säker tjänst:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • IP-adress
  • Kreditkortsuppgifter

Observera att vi inte kan tillhandahålla tjänsten om du inte tillhandahåller ovanstående personuppgifter. När du använder tjänsten kommer viss information att samlas in automatiskt, inklusive:

  • Information om din användning av tjänsten
  • Innehåll som du lägger upp, laddar upp och/eller bidrar med till tjänsten
  • Tekniska data, som kan inkludera URL:en du kommer åt webbsidan från, din IP-adress, unika enhets-ID, nätverks- och datorprestanda, webbläsartyp, språk och identifierande information och operativsystem
  • Platsinformation

Om du har kopplat ditt användarkonto till oss till en social mediakanal kan vi få liknande information relaterad till dina interaktioner med tjänsten från denna typ av kanaler. Vi kan använda cookies och liknande tekniker för att samla in denna information. Mer information om vår användning av cookies finns nedan.

SYFTET MED BEHANDLING

Vi kommer att behandla personuppgifterna ovan för följande ändamål:

  • För att administrera ditt konto, för att aktivera och tillhandahålla tjänsten och integration med tredjepartstjänster, och för att tillhandahålla, anpassa och förbättra din upplevelse av tjänsten, och för att i övrigt tillhandahålla tjänsten i enlighet med användarvillkoren;
  • För att kunna skicka dig varningar eller meddelanden via e-post eller på annat sätt, samt för att förse dig med marknadsföring av våra och våra närståendes produkter och tjänster;
  • För att informera dig om uppdateringar av tjänsten eller användarvillkoren;
  • För att förbättra och utveckla tjänsten eller nya tjänster och produkter, och för att analysera din användning av tjänsten;
  • För att säkerställa tjänstens tekniska funktion och för att förhindra användning av tjänsten i strid med användarvillkoren;
  • För att upprätthålla användarvillkoren, inklusive för att skydda våra rättigheter, egendom och säkerhet och även tredje parts rättigheter, egendom och säkerhet vid behov; och
  • För att uppfylla krav enligt lag.

SAMTYCKE

Genom att skapa ett användarkonto på vår webbsida eller genom att ladda upp bilder till tjänsten godkänner du: att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna integritetspolicy; att ta emot direktmarknadsföring från oss eller närstående tredje part, t.ex. via e-post eller på annat sätt. Du har rätt att neka att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring och du kan när som helst återkalla ditt förhandsgodkännande. Observera att vi inte kommer att kunna tillhandahålla tjänsten om du kommer drar tillbaka ditt samtycke.

DELNING AV PERSONUPPGIFTER

Vi kan komma att dela och visa dina personuppgifter till våra partners och leverantörer och relaterade tredje parter för ovan angivna ändamål inom och utanför EU/EES där du kan ha mindre lagliga rättigheter i förhållande till dina personuppgifter.

COOKIES, PIXLAR OCH ANNAN SYSTEMTEKNIK

Vi samlar in information genom teknik som cookies, pixlar och lokal lagring (som på din webbläsare eller enhet). Detta avsnitt beskriver hur vi använder cookies på vår webbsida. En cookie är en liten bit data som skickas från en webbsida och lagras i en användares webbläsare, mobiltelefon eller annan enhet medan användaren surfar på den webbsidan. En cookie kan hjälpa webbsidesleverantören att känna igen din enhet nästa gång du besöker den webbsidan, ge dig tillgång till vissa funktioner på webbsidan och/eller registrera dina surfmönster. Det finns andra tekniker som pixeltaggar, webbuggar, webblagring och andra liknande filer och tekniker som kan ha samma funktioner som cookies. I denna cookiepolicy använder vi termen “cookies” för cookies och all sådan liknande teknik.

Vi använder följande cookies för de syften som anges nedan:

  • Funktionella cookies: Vi använder funktionella cookies för att driva vissa funktioner på webbsidan i enlighet med dina val, vilket innebär att när du fortsätter att använda eller kommer tillbaka till webbsidan kommer webbplatsen att tillhandahållas som du tidigare har begärt, t.ex. komma ihåg ditt användarnamn och anpassning av webbsidan.
  • Analyscookies: Vi använder analyscookies för att analysera hur webbsidan nås, används eller fungerar. Vi använder informationen för att underhålla, driva och förbättra webbsidan.
  • Tredjepartscookies: Vi kan tillåta våra partners att använda cookies på webbsidan för samma ändamål som anges ovan. Vi kan också använda tjänsteleverantörer som agerar på våra vägnar för att använda cookies för de syften som anges ovan.

De flesta webbläsare låter dig hantera dina cookie-preferenser. Du kan ställa in din webbläsare på att vägra cookies eller ta bort vissa cookies. I allmänhet bör du också kunna hantera liknande tekniker genom att använda din webbläsares inställningar. Observera att om du väljer att blockera cookies, kan webbsidans funktion påverkas. Om du har några frågor eller kommentarer om vår användning av cookies, vänligen kontakta crew@spotscale.com.

JURIDISKA FRÅGOR OCH FÖREBYGGA SKADOR

Vi kan komma åt, bevara och dela dina personuppgifter som svar på en juridisk begäran (som en husrannsakningsorder, domstolsbeslut eller en stämning eller liknande), eller när det är nödvändigt för att upptäcka, förhindra och ta itu med bedrägerier och annan olaglig aktivitet, för att skydda oss själva , du och andra användare, inklusive som en del av utredningar, om vi i god tro tror att tillämplig lag kräver att vi gör det. Detta kan innefatta att svara på juridiska förfrågningar från jurisdiktioner utanför Europeiska unionen eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet där vi i god tro tror att svaret krävs enligt lag i den jurisdiktionen, påverkar användare i den jurisdiktionen och är förenligt med internationellt erkända standarder . Personuppgifter som vi får om dig, inklusive uppgifter om finansiella transaktioner på webbsidan som använder vår tjänst, kan nås, bevaras och sparas under en längre tid när det är föremål för en rättslig begäran eller skyldighet, statlig utredning eller utredningar rörande ev. brott mot våra användarvillkor eller policyer, eller på annat sätt för att förhindra skada.

KONTROLLFÖRÄNDRINGAR

Om ägandet av vår verksamhet ändras kan vi överföra dina personuppgifter till de nya ägarna så att de kan fortsätta tjänsten. Den nya ägaren måste fortfarande uppfylla de åtaganden vi har gjort i denna integritetspolicy.

MEDDELANDE OM FÖRÄNDRINGAR

Om vi ​​gör ändringar i denna integritetspolicy kommer vi att meddela dig antingen via e-post eller via tjänsten eller båda. Om ändringarna är väsentliga kommer vi att ge dig ytterligare, framträdande meddelande som är lämpligt under omständigheterna och, där så krävs enligt tillämplig lag, be om ditt samtycke.

Warehouse Thermal

Luxor Warehouse,  Sweden  Read more

Explore in 3D
Price: $8-25k